ESPLAY
/

Oci Familiar

 


Esplay, en el seu afany de poder oferir noves propostes d'oci familiar, ha creat en col•laboració amb DIGITAL HIT, una nova fórmula per a un target transversal, on trobaran punts d'interès tant els grans com els petits, convertint l'esdeveniment en un autèntic FAMILY DAY.

En FAMILY DAY, trobarem:

Una zona de ball a càrrec dels més representatius DJ’s del moment en plena acció, amb un programa musical dedicat al fet que els pares recordin aquells bons anys de la seva joventut i els més petits experimentin per primera vegada, la qual cosa representa viure uns moments discotequers.

Zona d'atraccions infantils, amb inflables, jocs didàctics, tallers i manualitats. Entre els nostres tallers, destaquem el nostre TALLER DE RÀDIO, on els nens aprendran com funciona una emissora de ràdio, convertint-se en autèntics protagonistes de la festa. Així mateix, podran practicar com a autèntics discjòqueis i productors musicals, descobrint noves experiències i aprenent a conèixer i estimar la música.

Un capítol important que trobarem, és l'apartat Playmobil i Lego, on podrem gaudir de les últimes novetats d'aquestes marques, com a referències de col•leccionisme i customizades. En aquest apartat, el nen també tindrà l'oportunitat de crear el seu particular clic, dibuixar la seva careta Playmobil o emportar-se la seva xapa personalitzada.
També és divertit i apte per a totes les edats, la nostra estació de fotoràpid, d'on la família sortirà amb un bonic record gràfic d'aquest gran dia.

En arxiu adjunt, trobarem un dossier explicatiu de l'esdeveniment, podent adaptar a l'estació on la durem a terme, utilitzant una ambientació diferent per a Primavera, Estiu, Tardor o Hivern, amb temàtiques com a Nadal, Carnestoltes, Halloween, etc.
FAMILY DAY, comptarà amb una gran campanya de difusió, a càrrec de la xarxa d'emissores de DIGITAL HIT, abastant gairebé la totalitat de Catalunya. També s'inclou campanya en les publicacions especialitzades en l'oci familiar, xarxes socials i mitjans generalistes.

Per a més detalls estem a la vostra disposició en el telèfon 619466418 i en el correu Info@esplay.cat.

FAMILY DAY
La festa de la ràdio per a tota la família


 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de